Tevreden klanten geven ons:

Spoed? Bel ons snel op:

Gemiddelde kosten verhuislift

Een groot factor in het bepalen of je een verhuislift gaat huren zijn natuurlijk de kosten. Deze kosten hangen af van bepaalde factoren. Deze leggen wij hier voor je uit zodat jij makkelijker een keuze kunt maken!

De kosten hangen af van bijvoorbeeld de soort ladderlift dat je wilt huren en natuurlijk hoe lang je deze wilt gebruiken. Hoe langer en groter een lift, hoe duurder het huren van de lift is. Vaak gaat de prijs vanaf 5 meter zo’n €5 per meter omhoog. Het is dus verstandig om eerst goed uit te zoeken wat jij nodig hebt.

Kosten verhuislift

Een ander belangrijk factor is of je de lift bemand of onbemand wilt huren. De prijs voor een verhuislift wordt meestal per uur gerekend, maar als je de lift een hele dag zou willen huren kan dat ook. In dit geval wordt er dan een dagtarief berekend. De gemiddelde prijs voor het huren van een onbemande verhuislift ligt vaak tussen de €50 tot €60 per uur.

Een bemande lift is ietsjes duurder maar wel veel verstandiger. Hiervoor is de gemiddelde prijs tussen de €70 tot €80 per uur. Heb je veel spullen te verhuizen en wil je extra mankracht inhuren? Dan kan dat vaak al vanaf €25 per persoon of basis van een uurtarief. De kosten voor een dagtarief beginnen vaak bij €300.

De opbouw van de genoemde prijzen bestaat uit vervoer, arbeidskosten en de materialen; in dit geval dus de verhuislift zelf. Verder kun je natuurlijk ook besparen op de kosten door het slim aan te pakken.

Wat snelle tips:

  • Vermijd bijvoorbeeld boekingen in het weekend. Veel bedrijven rekenen hier extra kosten voor.
  • Huur een regionaal verhuurbedrijf in, zodat je geen rekening hoeft te houden met hoge voorrijkosten.
  • Heb je een verhuislift langer dan 4 uur nodig? Dan is het vaak goedkoper om het in te huren tegen het dagtarief. Zo kom je dan niet alleen goedkoper uit, maar hoef je je ook niet te haasten. Wat natuurlijk ook fijn is tijdens zo een al hectische verhuizing!

Verder moet je wel in je achterhoofd houden dat wanneer jij een onbemand verhuislift huurt dat je wel weet hoe een verhuislift werkt en wat hier allemaal bij komt kijken!

Verhuislift huren?

Voor een specifieke prijsopgave kun je contact met ons opnemen via telefoon op 06 826 26 222 of e-mail via info@spoedverhuisliften.nl. Vervolgens zullen wij een vrijblijvende offerte voor je opstellen en de mogelijkheden met je bespreken.

Plaats een reactie