Tevreden klanten geven ons:

Spoed? Bel ons snel op:

Verhuislift huren Gamma; kan dat?

Veel mensen denken bij het huren van een verhuislift meteen aan een bouwmarkt als de Gamma. Helaas is het zo dat je bij Gamma geen verhuislift kunt huren. Wel verkopen zij natuurlijk bouwmaterialen zoals gipsplaten, laminaat en andere producten. Echter ben jij op dit moment op zoek naar een verhuisbedrijf voor verhuisliften verhuur. Bij Spoedverhuisiften.nl ben je hiervoor aan het goede adres. Met onze verhuisliften zorgen wij ervoor dat jouw verhuizing soepel en vlot zal verlopen.

Een professionele verhuislift huren bij Spoedverhuisliften.nl

Kan een verhuizing überhaupt wel soepel verlopen? Dit kan zeker! Je kunt verhuisliften gebruiken voor het verhuizen van grote meubels zoals bijvoorbeeld een piano, witgoed, of grote antieke kasten. Wij hebben ook ladderliften. Een ladderlift wordt ook wel een meubellift genoemd. Verder heeft onze grootste lift een hefvermogen van maximaal 400 kilogram.

Het komt tijdens een verhuizing vaak voor dat men er toch voor kiest om geen verhuislift te huren. De spullen kunnen we toch ook gewoon via het trappenhuis verplaatsen? Ja, dit kan zeker. Maar hierbij loop je wel kans op ernstige beschadigen aan de meubels, de muren van het appartement of het trappenhuis. De voorwerpen zijn vaak veel te groot en zwaar om bijvoorbeeld door een trapgat te passen. Ook lopen apparaten zoals een wasmachine of koelkast een grote kans om defect te raken. Een verhuislift huren zorgt dus niet alleen voor het nodige gemak, maar zo kunnen we objecten ook veilig op transport zetten naar de nieuwe woning. Onze liften moeten wel op een harde ondergrond en zo dicht mogelijk bij het balkon of raam geplaatst worden.

Verder wordt de lift door de verhuizers naar jouw woning gereden. Deze bediener blijft ook tijdens de gehele verhuizing met de lift aanwezig. Dit is nodig om de veiligheid te waarborgen. Heb je nog specifieke vragen over onze liften? Dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen zodat wij je vragen kunnen beantwoorden.

Spoedverhuisliften.nl: de ideale oplossing

Het komt vaker voor dan je denkt, maar vaak realiseren mensen pas om het laatste moment dat zij een verhuislift nodig hebben. In de paniek van het moment denken zij dan vaak dat je nergens meer een verhuislift kunt huren. Natuurlijk is dit niet het geval en hoef je je in zo een situatie ook geen zorgen te maken. Bij Spoedverhuisliften.nl kun je op het allerlaatste moment nog een verhuislift huren. Wij worden dan ook vaak op het laatste moment gebeld voor spoedboekingen. We willen niet zeggen dat we het gewend zijn en de hele dag zulke boekingen hebben, maar het is voor ons een kleine zorg en geen enkel probleem. Voor zulke klussen maken wij gewoon aanpassingen in onze agenda waardoor wij last minute bij jou op bestemming kunnen zijn om je te helpen met de verhuizing. Wel rekenen wij hiervoor een kleine toeslag.

Wij zijn in heel Nederland actief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grote steden zoals Amsterdam, Rottedam en Utrecht, maar vergeet ook de kleinere steden niet. Dit zijn bijvoorbeeld Almere, Delft en Dordrecht.

De vergunning voor een verhuislift is per gemeente verschillend. Wil je weten wat voor jou van toepassing is? Dan kun je het beste eerst contact met ons opnemen waarna wij je (indien nodig) kunnen doorsturen naar de juiste instantie. Voor sommige steden hebben wij namelijk zelf al de juiste vergunningen en hoef jij hier dan ook verder niks voor te doen.

Spoedverhuisliften.nl

Heb je na het lezen van dit artikel nog andere vragen of heb je vragen met betrekking tot je eigen verhuizing? Dan kun je ons altijd bereiken via onze contact formulier op de website. Ook kun je als je dat liever hebt telefonisch contact met ons opnemen. Onze collega’s helpen je dan graag verder.

Een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen kan ook altijd. Hierbij zit je nergens aan vast, maar kun je voor jezelf kijken wat jij precies wilt. Wij zorgen ervoor dat jij je verhuizing voordelig kunt uitvoeren. Informeer ook naar onze andere diensten, zoals het huren van extra verhuizers en verhuiswagens.

Plaats een reactie