Tevreden klanten geven ons:

Spoed? Bel ons snel op:

Waarom een verhuislift huren?

Het kan voorkomen dat een verhuislift noodzakelijk is bij een verhuizing, maar soms is dit niet het geval, maar huurt men toch een verhuislift bij de verhuizing. Dit doet men vanwege het feit dat een verhuislift een verhuizing echt een stuk makkelijker kan maken.

Denk hierbij aan wat grotere en zwaardere meubels die verhuisd moeten worden. Dit kun je natuurlijk gewoon tillen, maar vaak komt het voor dat zulke meubels dan schade berokkenen aan niet alleen de meubels die nog mee moeten naar de nieuwe woning, maar denk hierbij ook aan schade aan deuren en muren. Doordat er ook minder getild hoeft te worden verloopt een verhuizing dus niet alleen soepeler, maar ook sneller.

Verhuislift vaak noodzaak

Een goed voorbeeld is dat mensen vaak snel roepen dat ze een trappenhuis hebben, maar als jij bijvoorbeeld op 10 hoog woont dan gaat je verhuizing wel even duren, want de verhuizers moeten dan alle meubels via de verdiepingen naar beneden tillen. Niet erg handig!

Verder is het zoals eerder aangegeven soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een piano of andere antieke verhuiskasten. Een piano past gewoonweg niet in een lift en deze wil je daarnaast natuurlijk zonder schade verhuizen. Verder zijn de antieke kasten niet alleen groot, maar ook loodzwaar!

Witgoed moet rechtop

Een ander goed voorbeeld is dat het ook beter is voor je witgoed. Je wasmachine wordt tijdens het dragen zoveel heen en weer geschud wat natuurlijk totaal niet goed is voor het apparaat. Een koelkast móet zelfs rechtop vervoerd worden, maar wordt vaak tijdens het tillen horizontaal verplaatst, waardoor veel koelkasten na een verhuizing helaas niet meer werken.

Er zitten dus veel voordelen aan het huren van een verhuislift. Om het kort voor je samen te vatten; het bespaart je tijd, hebt minder problemen, kleinere kans op schades en het is natuurlijk veiliger en beter voor de verhuizers. Zo kunnen zij niet alleen efficiënter werken, maar is het ook beter voor ieders rug!

Verhuislift huren?

Voor een specifieke prijsopgave kun je contact met ons opnemen via telefoon op 06 826 26 222 of e-mail via info@spoedverhuisliften.nl. Vervolgens zullen wij een vrijblijvende offerte voor je opstellen en de mogelijkheden met je bespreken.

Plaats een reactie