Tevreden klanten geven ons:

Spoed? Bel ons snel op:

Verhuislift bemand of onbemand huren?

Een verhuislift kun je bemand of onbemand huren. Dit is helemaal aan jou! Misschien ben je nu bezig met het plannen van je verhuizing en vraag je jezelf af welke van de twee opties je het beste kunt inschakelen. Geen zorgen! Wij helpen je hier graag bij, dus lees gauw verder!

De goedkoopste optie is natuurlijk dat je een onbemande verhuislift inhuurt maar hoe werkt een verhuislift dan? Wanneer je besluit een verhuislift zelf te bemannen dan moet je iemand kennen die een verhuislift kan besturen en komen er veel onverwachtse zaken bij kijken.

Vergeet ook niet dat tijdens het bedienen van deze lift, er rekening moet worden gehouden met verschillende veiligheidsregels. Ook moet je parkeerplek vrijhouden en de weg niet blokkeren, in dit soort gevallen is er een vergunning nodig. Dit is niet voor ieder weggelegd!

Beman jezelf met gemak

Een verhuislift kan je beter huren bij een expert. Die heeft verstand van zaken en kan veilig je spullen omhoog en omlaag liften. Verder is het ook zo dat je dan natuurlijk alles zelf moet tillen, dus dan moet je proberen hulp van familie en vrienden in te schakelen voor de zwaardere objecten. Onze verhuislift helden zijn wel zo gul om af een toe een handje mee te helpen!

De beste optie is dus om een bemande verhuislift te huren. Onze verhuislift helden zijn er dan niet alleen voor het besturen van een verhuislift, maar regelen dan ook de nodige vergunningen etc. Ook helpen zij met het verhuizen van de spullen, dus hoef je ook geen hulp meer te regelen voor het til/sjouw werk!

Verhuislift huren?

Voor een specifieke prijsopgave kun je contact met ons opnemen via telefoon op 06 826 26 222 of e-mail via info@spoedverhuisliften.nl. Vervolgens zullen wij een vrijblijvende offerte voor je opstellen en de mogelijkheden met je bespreken.

Plaats een reactie